سایت تفریحی

سایت سرگرمی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
جمعه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

  • آپدیت
  • دسته بندی : آموزش آشپزی تاریخ : پنج شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۸

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

 لوبیا پلو شیرازی

لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است. این غذای خوشمزه با روش های مختلفی طبخ می شود.

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

“طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی” با لوبیا چشم بلبلی که غذایی پر از خاصیت و مواد فوق العاده مفید برای بدن است را به طور مرحله به مرحله در ادامه می خوانید.

مواد لازم برای لوبیا پلو شیرازی

  • برنج     ۱ کیلو
  • شوید تازه         ۷۵۰ گرم
  • لوبیا چشم بلبلی     ۲ پیمانه
  • پودر دارچین      به میزان ذائقه
  • زعفران دم کرده     ۲ ق غ
  • روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی به دلخواه

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

روش پخت لوبیا پلو شیرازی

برای تهیه لوبیا پلو باید لوبیاها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم از نفخ لوبیا گرفته شود و هم هنگام پخت زودتر پخته شود.

سپس لوبیا را در مقداری آب بپزید تا آب آن کم شود و به خوردش برود.

در این فاصله شوید ها را خوب بشوید و پس از خشک شدن کامل به صورت یکدست خرد کنید.

بعد از پخته شدن لوبیاها و خرد کردن سبزی ها برنج را آبکش کنید و شوید و لوبیا را به ترتیب لایه به لای روی برنج بریزید و در آخر برنج را دم دهید.

بعد از اینکه برنج دم کشید مقداری از آن را با زعفران دم کرده مخلوط کنید و هنگام سرو ،برنج زعفرانی را روی برنج تزیین کنید.اگر هم به روغن کرمانشاهی دسترسی داشتید به اندازه دلخواه از مخلوط مقداری روغن کرمانشاهی و روغن مایع داغ کنید و روی برنج بدهید.همچنین میتوانید این غذا را با مرغ زعفرانی یا گوشت گوسفندی کنار برنج سرو کنید .

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
51 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 48
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی