سایت تفریحی

سایت سرگرمی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

تفاوت عسل مانوکا با بقیه عسل‌ ها

  • جدید
  • دسته بندی : سلامت تاریخ : چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷

تفاوت عسل مانوکا با بقیه عسل‌ ها

 

عسل مانوکا از شهد گل درختان مانوکا بدست می آید و عنصری اضافه‌تر در راستای واکنش‌هاي ضدمیکروبی خود دارد.

تفاوت عسل مانوکا با بقیه عسل‌ ها

این فعالیت‌هاي غیرطبیعی توسط پروفسوری موسوم بـه پیتر مولان در کشور نیوزیلند ودر دهه ۱۹۸۰ میلادی کشف شد؛ این دانشمند متوجه شد کـه فعالیت‌هاي ضدمیکروبی عسل مانوکا حتی پس از از بین رفتن پروکسید هیدروژن هم باقی‌میماند.

 

پروسه کشفِ دلیل این امر چندین سال مسکوت ماند، تا این کـه سرانجام درسال ۲۰۰۸ میلادی، دو آزمایشگاه بـه صورت کاملا مستقل متوجه شدند دلیل اصلی این امر وجود عنصر فعالی بنام متیل‌ گلیوکسال «MGO» اسـت. MGO یک ترکیب شیمیایی اسـت کـه بـه‌ صورت طبیعی در تعداد زیادی از مواد غذایی و سلول‌هاي گیاهی و جانوری روی می دهد و خاصیت ضد میکروبی دارد.

 

استرالیا دارای بیش از ۸۰ گونه مانوکای محلی اسـت. این در حالیست کـه نیوزیلند فقط یک نوع از این درخت را در خود دارد. اما ویژگی‌هاي و خواص عسل‌هاي حاصله از این درختان کاملا شبیه یک دیگر اسـت. عسل مانوکا موجب از بین رفتن پاتوژن‌هاي باکتریال ایجاد‌کننده بیماری می شود.

 

درمان زخم ها

عسل مانوکا همانند سایر عسل ها می تواند زخم ها را بهبود بخشد. تمام اشکال عسل، اسیدی هستند و pH بین ۳٫۲ و ۴٫۵ دارند و ثابت شده خواص اسیدی عسل توانبخش بهبودی است. غلظت بالای قند در عسل نیز به محافظت از زخم ها کمک می کند.

عسل رطوبت کمی دارد و از زخم تازه رطوبتش را میگیرد. این به جمع و جور کردن و سرعت بخشیدن به فرآیند بسته شدن زخم کمک میکند. همچنین آب سلول های باکتری های مهاجم را نیز میکشد. باکتری ها برای رشد و زنده ماندن به آب احتیاج دارند. بنابراین اینگونه از بین میروند.

خواص ضد ویروس

انواع گوناگون عسل در طول قرن ها به عنوان آنتی بیوتیک های طبیعی مورد استفاده قرار گرفته اند. در سال های اخیر، محققان کشف کرده اند که قدرت عسل در از بین بردن میکروب ها از پراکسید هیدروژن تولید شده بوسیله ی آنزیم های بدن زنبور عسل است.

عسل مانوکا با حمله به میکروب ها با ماده ای به نام اِم-جی-اُ روش مقابله با باکتری ها را یک قدم پیشتر میبرد. این ماده در شهد برخی از گیاهان مانوکا یافت می شود، که به هردوی زخم های جزئی و شدید کمک می کند.

از این رو، اداره غذا و داروی (FDA) ایالات متحده آمریکا به باند های بهداشتی آغشته به عسل مانوکا چه برای فروش  بدون نسخه و چه با تجویز رسمی ، مجوز داده است.

هرچه MGO بیشتری در عسل موجود باشد، بیشتر به آن خواص ضد ویروسی و ضد باکتری میدهد.

خواص ضد باکتری

ده ها گونه از باکتری ها به عسل مانوکا حساس هستند، از جمله استافیلوکوک اورئوس و استرپتوکوک. همچنین به نظر می رسد مانوکا دربرابر کلستریدیوم دیفیسیل نیز مؤثر است، ارگانیسمی که درمان آن دشوار است.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
79 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 44
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی